Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Tringë Smajli - Qendër
  Me Qira

  Rr. Tringë Smajli – Qendër1,500 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendë të Prishtinës. Banesa është në katin parë, dhe ka 85m² (Neto) që përbëhet nga tri hapësira pune, një kuzhinë, një banjo, një wc,  një ballkon…. Banasa (Zyra) është komplet e renovuar dhe ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera700 /muaj

  Lëshohet lokali (Zyrja) me qera në qendër të qytetit. Lokali është në katin përdhes, dhe ka 70m² që përbëhet nga dy hapësira pune, një kuzhinë, banjo, një depo…. Lokali (Zyra) ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera për…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera250 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjen Ulpiana. Banesa është në katin parë, dhe ka 60m² që përbëhet nga dy hapësira pune, një kuzhinë, banjo, një ballkon…. Banasa (Zyra) ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera për afarizëm…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera320 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen e Spitalit. Lokali është në katin përdhes, dhe ka 97m² që përbëhet nga një hapësir, me mundesi ndarje, një banjo / wc,…. Lokali ka nje ambient pune mjat të mirë. Lokali ka ujë dhe rrymë 24h, dhe ipetme qera për afarizëm.

 • Lokale Rr. Edit Durham - Qendër
  Me Qira

  Rr. Edit Durham – Qendër500 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendë të Prishtinës. Banesa është në katin parë, dhe ka 60m² që përbëhet nga tri hapësira pune, një banjo, një ballkon…. Banasa (Zyra) është komplet e renovuar dhe ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipet…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,300 /muaj

  Lëshohen banesat (Zyrat) me qera në lagjen Mati I. Banesat janë në katin e dytë (Një katë i tëri), dhe gjithësej kanë 434m² që përbëhen nga dhjetë hapësira pune, pesë kuzhina, 8 banjo, 10 ballkona…. Banasa (Zyra) ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipet me…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera350 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjen Ulpiana. Banesa është në katin parë, dhe ka 60m² që përbëhet nga dy hapësira pune, një kuzhinë, banjo, një ballkon…. Banasa (Zyra) ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipet me qera për afarizëm…

 • Lokale Rr. Agim Ramadani - Qendër
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Qendër4,400 /muaj

  Lëshohet Lokali (Objekti) me qera në qendër të qytetit. Objekti është shumë i përshtatshë për veprimtari të ndryshme biznesi, si bankë, butik, dyqan të ndryshme…..Gjendet në një ndër rrugët me të frekuentuara të qytetit, ka qasje direkte në rrugë, Objekti ka 4 nivele. (P+3). Përdhesa ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal.…

Translate »