Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte Rr. Zahir Pajaziti - Pestovë
  Me Qira

  Rr. Zahir Pajaziti – Pestovë5,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magj. Prishtinë – Vushtrri , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Objekti ka mbi 2800m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë, 8 banjo/wc, ngrohje qendrore, vedë paking, dhe ka mundesi për…

 • Lokale Rr. Agim Ramadani - Qendër
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Qendër4,400 /muaj

  Lëshohet Lokali (Objekti) me qera në qendër të qytetit. Objekti është shumë i përshtatshë për veprimtari të ndryshme biznesi, si bankë, butik, dyqan të ndryshme…..Gjendet në një ndër rrugët me të frekuentuara të qytetit, ka qasje direkte në rrugë, Objekti ka 4 nivele. (P+3). Përdhesa ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal.…

 • Objekte Rr. Ferid Curri - Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Ferid Curri – Arbëri (Dragodan)6,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera në lagjën Arberia, me një lokacion shumë të mirë dhe qasje të lehtë për klient. Objekti ka mbi 1560m², (bodrum, përdhes, kati i paë dhe kati i dytë) të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale. Bodrumi ka hapsirë prej 500m2, shfrytëzohet për parking nëntokësor, mirpo mund…

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera2,500 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë  Lipjan në Preoc , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në magjistrale e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 1000m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë,  4 banjo/wc,  ngrohje qendrore,…

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera5,200 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë. Objekti është i vendosur në parcelen prej 10 Ari, që ka 600m² bazë, që në total është 1800m². Në objekti janë të instaluara ngorhja qëndrore me naftë dhe pelet, ka sistem ventilimi, sistem të alarmi dhe kamerave, 12…

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qeraMe Marrëveshje

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në autostradën e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 4000m², të dedikuara për nevoja logjistike si dhe me mbi 2000m² për hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme…

 • Objekte Rr. Perandori Justinian - Pejton
  Me Qira

  Rr. Perandori Justinian – Pejton1,400 /muaj

  Lëshohet me qera kati (P) i Objekti Afarist që gjindet në lagjen Pejton. Në katin  përdhese janë 220m²,  që përbëhen prej katër njësi pune (Zyre) dhe një sallë konference, katër banjo,… ngrohje qendrore (me naftë) / , klimatizim, sistem ventilimi, sistem alarmi, sistem kamerash dhe alarmi,  gjenerator, …dhe ësht shumë i pershtatshëm për afarizëm…!

 • Objekte Rr. Rexhep Luci - Qendër
  Me Qira

  Rr. Rexhep Luci – Qendër21,000 /muaj

  Lëshohen me qera dy kate (P-1) të Objekti Afarist që gjindet ne qendër të qytetit. Në katin  përdhese janë 143m²,  kurse në katin e parë janë 663 m², që në total janë 806 m², që përbëhen prej katër salla të konferencave, një ballkon, dy banjo,… Në hapsirat afariste ka bar/restorant, kuzhinën, sistem ngrohje / ftohje, sistem…

Translate »