Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Zahir Pajaziti – Pestovë

5,000 /muaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magj. Prishtinë – Vushtrri , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Objekti ka mbi 2800m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë, 8 banjo/wc, ngrohje qendrore, vedë paking, dhe ka mundesi për ndarje paciale (të zyreve, depove) sipas kërkesës …..

  • ID: 20
  • Adresa: Rr. Zahir Pajaziti - Pestovë
  • Lokacioni:
  • Zip: 10000
  • Statusi: Me Qira
  • Lloji i Pronës
  • Dhoma: 4
  • Banjo: 8
  • Hapsira Totale: 4000
  • Kat P+3
  • Dhoma në Total: 4
    Translate »