Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Agim Ramadani – Qendër

4,400 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Lëshohet Lokali (Objekti) me qera në qendër të qytetit. Objekti është shumë i përshtatshë për veprimtari të ndryshme biznesi, si bankë, butik, dyqan të ndryshme…..Gjendet në një ndër rrugët me të frekuentuara të qytetit, ka qasje direkte në rrugë, Objekti ka 4 nivele. (P+3). Përdhesa ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal. Kati i I-rë ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal, dhe  një toalet. Kati i II-të ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal, dhe një banjo. Kati i III-të ka 80m2 ka, përbehet nga tri njesi të shfrytëzuar për zyre, një banjo, dhe një terras prej 40m2.

 • ID: 20
 • Adresa: Rr. Agim Ramadani - Qendër
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 4
 • Banjo: 2
 • Hapsira Totale: 440
 • Kat P+3
 • Dhoma në Total: 4
  Translate »