Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Ukshin Hoti – Lakrishte

Me Marrëveshje

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Qendra Tregtare Afariste gjendet në Kompleksin AXIS, kompleksi afarist më ekskluziv në Prishtinë, që ofron kushte maksimale për zhvillimin dhe operimin e bizneseve. Në kuader të kti kompleksi ndodhen shumë kompani vendore dhe nërkombëtare. Objekti ka pozitë shumë të mirë gjeografike, pasi që është në qendër të qytetit dhe ka lidhje mjaft të mira me hyrje/daljet e Prishtinës. Objekti ka parking nëntokësor, ka sistem ngrohje qendrore të qytetit (Termokos), sistem ftohje dhe ventilimi të ajrit,  ka sigurim fizik dhe është i monituruar me kamera 24/7. Qmimi 12€  për m2 + 3€ për m2  mirëmbajtje + tvsh.

 • ID: 22
 • Adresa: Rr. Ukshin Hoti - Lakrishte
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 20
 • Banjo: 20
 • Hapsira Totale: 30000
 • Kat P+2
 • Dhoma në Total: 2
  Translate »