Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

Me Marrëveshje

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në autostradën e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 4000m², të dedikuara për nevoja logjistike si dhe me mbi 2000m² për hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë, banjo, wc, ashensor, klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te kamerave, mbi 150 vedë paking, dhe ka mundesi për ndarje paciale (të zyreve, depove) sipas kërkesës ….. Qmimet variojnë prej opcionit se qafarë është kërkesa !

ZYRE: 10 € / m²

DEPO: Total hapsira eshte 4000m2 , mirepo me mundesi ndarje në pjese së veçanta nga 500m².

500m²:  6 € / m²

1,000m²:  5.5€ / m²

2,000m² e me shume: 5 € / m²

 • ID: 16
 • Adresa: Magjistralja Prishtinë Gjilan
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 15
 • Banjo: 20
 • Hapsira Totale: 6000
 • Kat P+1+2
 • Dhoma në Total: 6
  Translate »