Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Ferid Curri – Arbëri (Dragodan)

6,000 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12
 • 13
 • 111

Lëshohet Objekti Afarist me qera në lagjën Arberia, me një lokacion shumë të mirë dhe qasje të lehtë për klient. Objekti ka mbi 1560m², (bodrum, përdhes, kati i paë dhe kati i dytë) të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale. Bodrumi ka hapsirë prej 500m2, shfrytëzohet për parking nëntokësor, mirpo mund të shfrytëzohet edhe si depo. Kati përdhes ka hapsirë prej 300m2, ka 6 njesi pune, 2 toalete, hollin kryesor. Kati i parë ka hapsirë prej360m2, ka 6 njesi pune, 2 toalete. Kati i dytë ka hapsirë prej 400m2, ka dy hapsira qendrore (sallone), dy kuzhina, 4 njesi pune (dhoma), dy banjo, dy toalete, dy ballkona. Çdo zyre ka kondicioner, objekti ka ngrohje qendrore, sistem të alarmit dhe kamerave, parking para objektit dhe nentokësor…. Objekti është i përshtatshëm për shumë veprimtari të ndryshme biznesore.

 • ID: 19
 • Adresa: Rr. Ferid Curri - Arbëri (Dragodan)
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 15
 • Banjo: 8
 • Hapsira Totale: 1560
 • Garazha: 1
 • Bodrum: 1
 • Kat B+P+2
 • Dhoma në Total: 5
  Translate »