Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte Etno Fshati KUKAJ Prishtinë
  Ne Shitje

  Etno Fshati KUKAJ PrishtinëMe Marrëveshje

  Shitet Kompleksi KËSHTJELLA E DIELLIT më hapsirë prej rreth 2500 m². Parcela ku është i vendosur ky Kompleks, ka hapsirë prej 3550m² (35.5 ari), dhe ndodhet në ETNO fshatin KUKAJ. Fshati KUKAJ ndodhet vetëm 25 Km larg nga Qyteti i Prishtinës, dhe ka një reliev madhështor dhe natyrë tepër piktoreske. Kompleksi ka pozitë mahnitëse, me…

 • Objekte Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Ne Shitje

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – PejëMe Marrëveshje

  Shitet Objekti Afarist në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Objekti ka hapsirë prej rreth 4000 m², Parcela ku është i vendosur Objekti ka hapsirë 5500m² (55 ari), dhe ka dalje rreth 90m buzë Magjistrales M9 Prishtinë-Pejë. Objekti është destinuar dhe  ka funksionuar si Hotel. Eshtë shumë i përshtatshë për shumë veprimtari tjera afariste, si Spital privat, Kolegj, Hotel,…

 • Objekte Rr. Nëna Tereze - Gjakovë
  Ne Shitje

  Rr. Nëna Tereze – Gjakovë700,000

  Sipërfaqja e parcellës ne te cilen eshte i vendosur objekti permban  668  m2 . Objekti eshte i vendosur ne lagjen   “Dardania ” , me qasje në rrugën kryesore për në hyrje të qytetit të Gjakovës nga ana e Pejës (Rr. Nëna Terezë), dhe gjendet ne pjesen veriore të qytetit të  Gjakovës . Karakteristike e kesaj…

 • Objekte Rr. Princi Lazër – Veternik
  Ne Shitje

  Rr. Princi Lazër – Veternik1,250,000

  Shitet Objekti Afarist që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë. Objekti është i vendosur në parcelen prej 10 Ari, që ka 600m² bazë, që në total është 1800m². Në objekti janë të instaluara ngorhja qëndrore me naftë dhe pelet, ka sistem ventilimi, sistem të alarmi dhe kamerave, 12 wc….

 • Objekte Magj. Prishtinë – Lipjan (Preoc)
  Ne Shitje

  Magj. Prishtinë – Lipjan (Preoc)800,000

  Shitet Objekti Afarist që gjindet  në Magj. Prishtinë  Lipjan në Preoc , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në magjistrale e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 1000m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë,  4 banjo/wc,  ngrohje qendrore, mbi 50 vedë…

 • Objekte Magjistralja - Prishtinë Pej
  Ne Shitje

  Magjistralja – Prishtinë PejMe Marrëveshje

  Shitet Objekti Afarist  në Parkun Industrial në Drenas, që gjindet 3km larg Aeroportit. Objekti ka 1200 m2, vëllimi 3000m3, tri zyra, ka ujë dhe rrymë 24 orë, – ventilimit, parking… Parcela e objektit ka gjithsej 3000m2, (30 Ari), e cila gjindet buzë rruges magjestrales Prishtinë Pej…!

Translate »