Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Etno Fshati KUKAJ Prishtinë

Me Marrëveshje

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • default
 • default
 • default
 • default
 • default
 • default
 • default

Shitet Kompleksi KËSHTJELLA E DIELLIT më hapsirë prej rreth 2500 m².

Parcela ku është i vendosur ky Kompleks, ka hapsirë prej 3550m² (35.5 ari), dhe ndodhet në ETNO fshatin KUKAJ. Fshati KUKAJ ndodhet vetëm 25 Km larg nga Qyteti i Prishtinës, dhe ka një reliev madhështor dhe natyrë tepër piktoreske. Kompleksi ka pozitë mahnitëse, me pamje krejtësisht të hapur drejt Kalasë së Novobërdes, dhe ka rreth 1000 metra lartësi mbidetare. Kompleksi është i destinuar për objekt hotelier..dhe është shumë i përshtatshëm për zhvillimin e Agroturizmit dhe Eko Hotelerisë. Komplesi ka infrastrukturë të plotë (ujë, kanalizim, rrymë, rrugë e asfaltuar), parking për 30 vetura, shtylla me ndriqim elektrik në tërë hapsiren për rreth Kompleksit, Bazen të jashtëm …

Kompleksi  përbëhet prej;

 1.   8 Objekte – villa / Shtëpiza Guri, 2 katëshe, prej të cilave;  4 Villa/Shtëpiza Guri janë të destinuara për banim (villat janë me nga dy kate, dhe përbehen nga qëndrimi ditor me kamin/oxhak, dhoma e fjetjes me kamin/oxhak, banjo, xhakuzi, ballkon, 2 Shtëpiza guri janë të destinuara për degustim të verërave dhe prodhimeve tjera të fshatit. 1 Shtëpiz guri eshtë e destinuar si pikë vrojtuese, apo mundë të perdoret për nevoja tjera të   Kompleksit.1 Shtëpiz guri e cila përdoret si Mini Bar i jashtëm.
 1.   Kështjella, e cila përmban në vete pjesën kryesore të Kompleksit, e dizajnuar me arkitektur madhështore, duke u gërshetuar stili antik dhe stili modern. Gjithëqka e ndërtuar nga Guri dhe Druri.  Kështjella përbëhet nga;
 • Pjesa hyrëse së bashku më paradhomë, Qëndrimi Ditor, një dhomë e gjumit, kuzhinë e kompletuar, Bazen i brendshëm, Saunë, Jakuzi, 3 Banjo, qasja në ashensor…
 • Pjesa e Restaurantit,  salla VIP, Kuzhina, 2 banjo, 10 Dhoma gjumi (secila dhomë ka banjo), dhomë për duhan pirje, …

Komplesi KËSHTJELLA E DIELLIT është i gatshëm për përdorim, dhe është thuajse i kompletuar. Mobiljet në të gjithë Kompleksin janë Unike, dhe më vlerë shumë të madhe, pasi që janë shumë të vjetra dhe shumë të mirëmbajtura, dhe janë të imortuara nga disa vende të Botës, e sidomos nga Zvicrra.

 • ID: 7
 • Adresa: Etno Fshati KUKAJ Prishtinë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 11
 • Banjo: 20
 • Hapsira Totale: 2500
 • Garazha: 1
 • Bodrum: 1
 • Kat P+3
 • Dhoma në Total: 4
  Translate »