Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Nëna Tereze – Gjakovë

700,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4. Situacionu
 • 7.Kati I
 • 8.Kati II
 • 9.Nderkulmi
 • 10.Prerja

Sipërfaqja e parcellës ne te cilen eshte i vendosur objekti permban  668  m2 .

Objekti eshte i vendosur ne lagjen   “Dardania ” , me qasje në rrugën kryesore për në hyrje të qytetit të Gjakovës nga ana e Pejës (Rr. Nëna Terezë), dhe gjendet ne pjesen veriore të qytetit të  Gjakovës . Karakteristike e kesaj lagje eshte afersia e saj me qendren, pozita e mire ne strukturen e qytetit, lidhja me rruget kryesore qe shpie ne qender te qytetit.

– Bodrumi perfshinë sip.secila nga 287.5 m2 .Ne te jane te organizuara lokalet  me permbajtje afarizmi te percjellura me depo. Qasja në podrum është nga pjesa ballore e objektit, dhe lidhet edhe me pjesen e oborrit pas objektit. Lartësia e bodrumit është 2.4m.

Perdhesa  shtrihet me sip. prej 287.5 m2. Qasja ne perdhese behet nga 2 hyrje. Hyrja kryesore eshte ne fasaden ballore pergjate rruges, hyrja tjeter eshte ne anen e anësore te objektit  ku prej saj qasemi ne hollin qe lidhet edhe me katet tjera. Ka nyje sanitarie te ndara per meshkuj dhe femna. Lartësia e Katit të I-rë është 3.2m.

Kati i parë perfshin sip. prej 287.5 m2 . Ne te jane te organizuara : hapsira komunikuese me kendin per recepsion  dhe hapsiren per pritje , sanitariet te ndara per meshkuj dhe femna. Lartësia e Katit të I-rë është 3.2m

– Kati i dytë perfshin sip. prej 287.5 m2 . Ne te jane te organizuara hapsira komunikuese të hapura , sanitariet te ndara per meshkuj dhe femna. Lartësia e Katit të I-rë është 3.2m. Perveq hapsirave percjellese si ne katin e pare , kati i dyte permban  edhe komunikim perms shkallëve me Katin e III-të (ndërkulmin)

– Kati i tretë (nën kulmi) perfshin siperfaqe bruto prej 287.5m2 (147.5 terras e hapur + 140 zyre-hapsira pune) . Lartësia e Ndër kulmit eshtë 2m. Po ashtu ka edhe nyje sanitare.

 • ID: 05
 • Adresa: Gjakove
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 5
 • Banjo: 5
 • Hapsira Totale: 1290
 • Kat B+P+3
 • Dhoma në Total: 2
  Translate »