Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Magj. Prishtinë – Lipjan (Preoc)

800,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Shitet Objekti Afarist që gjindet  në Magj. Prishtinë  Lipjan në Preoc , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në magjistrale e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 1000m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë,  4 banjo/wc,  ngrohje qendrore, mbi 50 vedë paking, dhe ka mundesi për ndarje paciale (të zyreve, depove) sipas kërkesës …..

 • ID: 02
 • Adresa: Magj. Prishtinë – Lipjan (Preoc)
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 5
 • Banjo: 4
 • Hapsira Totale: 1000
 • Kat P+2
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »