Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Princi Lazër – Veternik

1,250,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Shitet Objekti Afarist që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë. Objekti është i vendosur në parcelen prej 10 Ari, që ka 600m² bazë, që në total është 1800m². Në objekti janë të instaluara ngorhja qëndrore me naftë dhe pelet, ka sistem ventilimi, sistem të alarmi dhe kamerave, 12 wc….

 • ID: 03
 • Adresa: Rr. Princi Lazër – Veternik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Banjo: 12
 • Hapsira Totale: 1800
 • Bodrum: 1
 • Kat B+P+1
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »