Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – Pejë

Me Marrëveshje

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Shitet Objekti Afarist në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Objekti ka hapsirë prej rreth 4000 m², Parcela ku është i vendosur Objekti ka hapsirë 5500m² (55 ari), dhe ka dalje rreth 90m buzë Magjistrales M9 Prishtinë-Pejë. Objekti është destinuar dhe  ka funksionuar si Hotel.

Eshtë shumë i përshtatshë për shumë veprimtari tjera afariste, si Spital privat, Kolegj, Hotel, Administrat… pasi që gjindet breg Magjistrales, dhe afër Aeroportin Ndërkombëtar Adem Jashari (vetëm 5 Km).

Objekti ka trafo elektrike private, rrjetin e internetit me Fiber Optike, Pus të ujit, parking rreth 3000m² komplet i shtruar në kubëza, shtylla me ndriqim elektrik në tërë hapsiren e parkingut , dhe komplet për rreth objektit…

Objekti përbëhet nga 6 Kate, me organizim si në vijim;

-Kati përdhes me qasje nga Oborri/Parkingu; Sallë prej 1250m² (e planifikuar për sallë eventesh), e papërfunduar

-Kati përdhes me qasje nga Magjistralja M9; Hyrja për në Hotel, Holli kryesor dhe recepsioni, qasja në ashensor, dhoma e monitorimit, dy salla të dedikuara për Restaurante (200m² dhe 300m²), 4 banjo, 2 Kuzhina, 2 Terrasa… Ky kat eshtë i gatshëm për perdorim.

-Kati I, Kati II, Kati III, dhe Kati 4, kanë organizim të njejtë, çdo kat ka hapsirë prej 400m2, dhe nga 13 dhoma, të gjitha me banjo, dhe janë të gatshme për perdorim.

Kati 5 ka hapsirë prej 400m2, dhe përbehet nga 5 Dhoma (secila me banjo), dhe  5 Apatamente (2 apartamente janë me nda dy dhoma gjumi, një qëndrim ditor me Kamin/oxhak, një banjo, një ballkon, ndersa 3 apartamente janë më nga një dhomë gjumi, një qëndrim ditor me kamin/ozhak, një banjo, një ballon). Apartamentet në ketë kat nuk janë të përfunduara plotësisht.

 • ID: 6
 • Adresa: Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 55+5 Apartamente
 • Banjo: 65
 • Hapsira Totale: 4000
 • Kat P+6
 • Dhoma në Total: 60
  Translate »