Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Premium Oferta E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera2,000 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia super luksoze në lagjen Marigona II – Veterrnik (afër Bau Market). Shtëpia ka sipërfaqe 580m2  (400 banim + 180 bodrum) që përbëhet nga tri kate (B+P+1). Në shtëpi është një sallon super modern me kuzhinë me tryezari dhe kamin, katrë dhoma gjumi, tri banjo, një terace 60m2, një garazhë e cila…

 • Shtepi ??
  Me Qira

  Rr. Mirjane Gragoviq – Qagllavic900 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Jonë. Shtëpia ka sipërfaqe 350m2 që përbëhet nga tri kate (P+1). Në katin përdhes gjendet një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një wc. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi dy banjo,  tre ballkona. Shtëpia posedon, ngrohje qendrore, sitem te alarmit, një garazhë per dy vetura…

 • Shtepi E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia super luksoze në lagjen Veterrnik (afër fshatit ndërkombëtar). Shtëpia ka sipërfaqe 440m² që përbëhet nga tri kate (B+P+2). Në shtëpi është një sallon super modern me kuzhinë me tryezari, katrë dhoma gjumi, tri banjo, dy ballkona, dy garazha te cilat kanë qasje për të hyrë në shtëpi. Shtëpia posedon ngrohje qendrore,…

 • Shtepi E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,000 /muaj

  Lëshohet shtëpia me qera në lagjën Marigona Residence. Shtëpia ka sipërfaqe 174m² dhe 40m² borum, dhe  përbëhet nga dy kate (B+P+1). Bodrumi është i pajisur me dhomë për larjen/hekurosjen e rrobave, shpajz….Në katin e parë gjendet një sallon, një kuzhinë me tryezari,  dhe një toilet. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi, dy prej të cilave posedon…

 • Premium Oferta Rr. Halim Orana - Taukbahçe
  Me Qira

  Rr. Halim Orana – Taukbahçe2,500 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia super luksoze në lagjen Taukbahçe (përball parukut të Taukbahçes). Shtëpia ka sipërfaqe 750m² që përbëhet nga tri kate (P+3). Në shtëpi janë dy sallona, njëri sallon super modern me kuzhinë me tryezari, katrë dhoma gjumi, njëra prej dhomave të gjumit ka banjo me dush, plus 3 banjo tjera që jan të paisura…

 • Shtepi Rr. Afrim Musliu – Kalabria (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Afrim Musliu – Kalabria (Emshir)1,000 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Kalabria (Emshir). Shtëpia ka sipërfaqe 300m2 që përbëhet nga tri kate (B+P+1). Në bodrum është një pjes e hapur që mund të shfrytëzohet per vetura ose për gjësende tjera, në katin përdhes gjendet një salloni modern me kuzhinë dhe tryezari, në katin e parë janë 3 dhoma gjumi dhe secila…

 • Shtepi Rr. Nikollë Brankati- Veternik
  Me Qira

  Rr. Nikollë Brankati- Veternik1,200 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Veterrnik. Shtëpia ka sipërfaqe 250m2 që përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin përdhes gjendet një salloni super modern me kaminë, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi, banjo/wc. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkona… Shtëpia posedon klimatizim, ngrohje qendrore, sitem te alarmit,…

 • Shtepi Rr. Xhemi Shija - Veterrnik
  Me Qira

  Rr. Xhemi Shija – Veterrnik600 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Veterrnik. Shtëpia ka sipërfaqe 200m2 që përbëhet nga dy kate (B+P+1). Në shtëpi është një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy ballkona, dy shpajza, tri banjo/wc dhe një bodrum.  Shtëpia posedon ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, 3 ari oborr, e mobiluar…

Translate »