Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana130,000

  Shitet lokali në lagjën Ulpiana që ka 59m² me fletë poseduese. Lokali është në përdhes që perbëhet prej dy njësive, një banjo, ngrohje qendrore me termokos, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është shumë i përshtatshër për afarizëm!

 • Lokale E shitur
  Ne Shitje

  E shitur374,000

  Shitet lokali në lagjën Aktash. Lokali është në katin përdhes që ka 220m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundësi ndarje, një banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Xhabir Toqani - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Xhabir Toqani – Dardania110,000

  Shitet lokali duplex në lagjën Dardania që ka 40m² me fletë poseduese, ndërsa faktike i ka 65m² . Lokali është në përdhes plus kati I,  që perbëhet prej dy njësive, një banjo, ngrohje qendrore me termokos, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është i renovuar dhe shumë i përshtatshër për afarizëm!

 • Lokale Rr. Ahmet Krasniqi - Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Ahmet Krasniqi – Arbëri (Dragodan)300,000

  Shitet lokali në lagjën Arbëri (Dragodan). Lokali është në katin përdhes që ka 208m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, një banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Dervish Hima – Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Dervish Hima – Kalabri (Emshir)1,500,000

  Shitet lokali në lagjën Kalabri (Emshir). Lokali është në katin përdhes që ka 600m², dhe bodrum (Garazha)1300m², që përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, dy banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Zija Shemsiu - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Zija Shemsiu – Ulpiana450,000

  Shitet lokali në lagjën Ulpiana që ka 112 m² (Neto) sipas dokumentacionit të regjistruar në kadaster (me fletë poseduese). Lokali ka një pozitë shumë të mirë për çfardo lloj biznesi pasi që është në përdhes dhe perbëhet prej tri njësive pune, nje sallë, dy puntori pune, një kuzhinë, dy banjo, ujë dhe rrymë 24h, terace,…

 • Lokale Rr. Mreti Genc – Lagja e Spitalit
  Ne Shitje

  Rr. Mreti Genc – Lagja e Spitalit84,500

  Shitet lokali  në lagjen e Spitalit që ka 65m². Lokali është në përdhes,  që perbëhet prej dy njësive, një banjo, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është i përshtatshër për afarizë..!

 • Lokale Rr. Idriz Gjilani - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Idriz Gjilani – Dardania700,000

  Shitet lokali Duplex në Dardania që ka 200m² . Lokali është në përdhes plus kati I,  që perbëhet prej dy njësive, dy banjo, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është i përshtatshër për afarizëm!

Translate »