Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Një shtëpi moderne që kujton traditën

Vine House është një shtëpi moderne e projektuar me kujdes nga studioja “Hut Architecture”, që t’i përshtatet për mrekulli zonës bregore në Dartmouth, në Devon të Anglisë. Shtëpia është ndërtuar nga materialet tradicionale të zonës, por duke shfrytëzuar teknikën moderne të ndërtimit.Kështu, në fund kemi një rezultat interesant të gërshëtimit të tradicionalës me modernën –…

A është kjo ndërtesa më e mirë në botë?

Një kompleks ri apartamentesh është duke u ndërtuar në Astana, në kryeqytetin e Kazakistanit. Ky kompleks ndër të tjera përfshin edhe një ski-stazë, që fillon në pullazin e ndërtesës dhe përfundon në nivelin e tokës. Ndërtesa 21 katëshe do të ketë një qendër tregtare në katin përdhesë dhe 421 apartamente në katet tjera të saj.…

Translate »