Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Dervish Hima – Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Dervish Hima – Kalabri (Emshir)1,500,000

  Shitet lokali në lagjën Kalabri (Emshir). Lokali është në katin përdhes që ka 600m², dhe bodrum (Garazha)1300m², që përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, dy banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Dervish Hima - Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Dervish Hima – Kalabri (Emshir)6,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Kalabri (Emshir). Lokali është në katin përdhes që ka 600m², dhe bodrum (Garazha)1300m², që përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, dy banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera…

 • Lokale Rr. Hekurudhat - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Hekurudhat – Lakrishte8,000 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Lakrishte. Lokali është në dy nivele P1 dhe P2 që gjithësejt kanë 800m², dhe përbëhet nga dy hapësira me mundësi ndarje, dy  banjo,…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë, ujë dhe rrymë 24h!…

 • Lokale Rr. UÇK - Qafa
  Me Qira

  Rr. UÇK – Qafa450 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Qafa. Lokali është në katin e parë që ka 60m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, një  banjo,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, klimatizim, dhe ipet komplet me të gjitha mjetet për…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera2,000 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Pejton. Lokali është në katin përdhes që ka 140m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune me mundësi ndarje, një  banjo, një ballkon, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ventillim, klimatizim, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,500 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Pejton, me një pamje fatastike nga qendra e qytetit. Banesa është në katin pestë, dhe ka 220m²  që përbëhet nga pesë hapësira pune, një sallon, një kuzhinë, dy banjo,  dy ballkon, një shpajz,…. Banasa (Zyra)  ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore…

 • Lokale Rr. Robert Doll - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Robert Doll – Lakrishte1,200 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Lakrishte. Banesa është në katin pestë, dhe ka 160m²  që përbëhet nga tri hapësira pune, një kuzhinë, tri banjo,  dy ballkon, një shpajz,…. Banasa (Zyra)  ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipet me qera për afarizëm…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Mati I. Lokali është në katin përdhes që ka 120m² , dhe përbëhet nga një hapësira pune me mundësi ndarje, një  banjo, një ballkon, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera…

Translate »