Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Zija Shemsiu - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Zija Shemsiu – Ulpiana1,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Ulpiana që ka 112 m² (Neto) sipas dokumentacionit të regjistruar në kadaster (me fletë poseduese). Lokali ka një pozitë shumë të mirë për çfardo lloj biznesi pasi që është në përdhes dhe perbëhet prej tri njësive pune, nje sallë, dy puntori pune, një kuzhinë, dy banjo, ujë dhe rrymë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera800 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendë të Prishtinës. Banesa është në katin parë, dhe ka 65m² (Neto) që përbëhet nga tri hapësira pune, një kuzhinë, një banjo,  një ballkon…. Banasa (Zyra) është komplet e renovuar dhe ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera550 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjen Bregu i Diellit (Zona Përendim). Banesa është në katin katërt, dhe ka 120m² që përbëhet nga katër hapësira pune, një kuzhinë, banjo. Banasa (Zyra) është komplet e renovuar dhe ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,000 /muaj

  Lëshohet lokali (Zyrja) me qera në qendër të qytetit. Lokali është në katin përdhes 70m² dhe bodrum 50m², që përbëhet nga tri hapësira pune, një  banjo, një ballkon…. Lokali (Zyra) ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera për afarizëm…

 • Lokale Rr. Lidhja e Prizrenit - Tophane
  Me Qira

  Rr. Lidhja e Prizrenit – Tophane700 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjen Tophane. Banesa është në katin dytë, dhe ka 105m² që përbëhet nga katër hapësira pune, një kuzhinë, një banjo, dy ballkona, dy garazha…. Banasa (Zyra)  ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipet me qera për afarizëm…

 • Lokale Rr. Idriz Gjilani - Dardani
  Me Qira

  Rr. Idriz Gjilani – Dardani1,300 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Dardania. Lokali është në katin përdhes që ka siperfaqe prej 100m², dhe përbëhet nga dy hapësira, (Përdhesa 65m², Kati i parë 35m², dhe Terasa 50m²),  dy banjo / wc, ujë dhe rrymë 24h,… Lokali është i pajisur me të gjithë invertain dhe pajisjet e nevojshme për restaurant, fastfood, pizzeri….

 • Lokale Rr. Tringë Smajli - Qendër
  Me Qira

  Rr. Tringë Smajli – Qendër1,500 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendë të Prishtinës. Banesa është në katin parë, dhe ka 85m² (Neto) që përbëhet nga tri hapësira pune, një kuzhinë, një banjo, një wc,  një ballkon…. Banasa (Zyra) është komplet e renovuar dhe ka nje ambient pune mjat të mirë dhe të qetë. Zyrja ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera700 /muaj

  Lëshohet lokali (Zyrja) me qera në qendër të qytetit. Lokali është në katin përdhes, dhe ka 70m² që përbëhet nga dy hapësira pune, një kuzhinë, banjo, një depo…. Lokali (Zyra) ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore me Termokos, ujë dhe rrymë 24h, dhe ipet me qera për…

Translate »