Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte Rr. Zahir Pajaziti - Pestovë
  Me Qira

  Rr. Zahir Pajaziti – Pestovë6,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magj. Prishtinë – Vushtrri , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Objekti ka mbi 4000m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë, 8 banjo/wc, ngrohje qendrore, vedë paking, dhe ka mundesi për…

 • Lokale Rr. Agim Ramadani - Qendër
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Qendër4,400 /muaj

  Lëshohet Lokali (Objekti) me qera në qendër të qytetit. Objekti është shumë i përshtatshë për veprimtari të ndryshme biznesi, si bankë, butik, dyqan të ndryshme…..Gjendet në një ndër rrugët me të frekuentuara të qytetit, ka qasje direkte në rrugë, Objekti ka 4 nivele. (P+3). Përdhesa ka 120m2, përbehet nga një njesi e shfrytëzuar për lokal.…

 • Objekte Rr. Ferid Curri - Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Ferid Curri – Arbëri (Dragodan)6,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera në lagjën Arberia, me një lokacion shumë të mirë dhe qasje të lehtë për klient. Objekti ka mbi 1560m², (bodrum, përdhes, kati i paë dhe kati i dytë) të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale. Bodrumi ka hapsirë prej 500m2, shfrytëzohet për parking nëntokësor, mirpo mund…

 • Objekte Magj. Prishtinë - Lipjan (Preoc)
  Me Qira

  Magj. Prishtinë – Lipjan (Preoc)2,500 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë  Lipjan në Preoc , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në magjistrale e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 1000m², të dedikuara për nevoja logjistike, hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, që posedojnë,  4 banjo/wc,  ngrohje qendrore,…

 • Objekte Rr. Princi Lazër - Veternik
  Me Qira

  Rr. Princi Lazër – Veternik5,200 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë. Objekti është i vendosur në parcelen prej 10 Ari, që ka 600m² bazë, që në total është 1800m². Në objekti janë të instaluara ngorhja qëndrore me naftë dhe pelet, ka sistem ventilimi, sistem të alarmi dhe kamerave, 12…

 • Objekte Magjistralja Prishtinë Gjilan
  Me Qira

  Magjistralja Prishtinë GjilanMe Marrëveshje

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet  në Magj. Prishtinë Gjilan në Veterrnik, me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të shpejtë në autostradën e cila lidhë të gjitha qytetet më të rëndëishme. Objekti ka mbi 4000m², të dedikuara për nevoja logjistike si dhe me mbi 2000m² për hapsira për zyre dhe aktivitete të ndryshme…

 • Objekte Rr. Perandori Justinian - Pejton
  Me Qira

  Rr. Perandori Justinian – Pejton1,400 /muaj

  Lëshohet me qera kati (P) i Objekti Afarist që gjindet në lagjen Pejton. Në katin  përdhese janë 220m²,  që përbëhen prej katër njësi pune (Zyre) dhe një sallë konference, katër banjo,… ngrohje qendrore (me naftë) / , klimatizim, sistem ventilimi, sistem alarmi, sistem kamerash dhe alarmi,  gjenerator, …dhe ësht shumë i pershtatshëm për afarizëm…!

 • Objekte Rr. Rexhep Luci - Qendër
  Me Qira

  Rr. Rexhep Luci – Qendër21,000 /muaj

  Lëshohen me qera dy kate (P-1) të Objekti Afarist që gjindet ne qendër të qytetit. Në katin  përdhese janë 143m²,  kurse në katin e parë janë 663 m², që në total janë 806 m², që përbëhen prej katër salla të konferencave, një ballkon, dy banjo,… Në hapsirat afariste ka bar/restorant, kuzhinën, sistem ngrohje / ftohje, sistem…

Translate »