Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

15,000 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magj. Lipjan – Shtime , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Objekti ka  3000m² gjitësejt. Të dedikuara për nevoja logjistike i ka 600m² zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, 1800m² jane hapër e hapur, dhe 600m² të dedikuar për restaurant, 5 banjo/wc, ngrohje qendrore, klimatizim,  vedë paking 1h e 60 ari.

 • ID: 28
 • Adresa: Magjistralja Lipjan – Shtime
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 5
 • Banjo: 5
 • Hapsira Totale: 3000
 • Kat 1
 • Dhoma në Total: 7
  Translate »