Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte Rr. Afrim Zhitia - Mazgit
  Me Qira

  Rr. Afrim Zhitia – Mazgit2,200 /muaj

  Lëshohet Depo me Qira, e cila gjindet në Magj. Prishtinë-Mitrovicë (Mazgit), me një lokacion shumë strategjik për zhvillim të afarizmit, që është shumë e përshtatshme për Magazinë dhe Logjistikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Depo ka 850m², 650m² janë magazinë dhe 200m² zyre, 4 banjo / wc, vend parkingje të mjaftushëm,..

 • Objekte Magjistralja Lipjan – Shtime
  Me Qira

  Magjistralja Lipjan – Shtime15,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magj. Lipjan – Shtime , me një lokacion shumë strategjikë, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Objekti ka  3000m² gjitësejt. Të dedikuara për nevoja logjistike i ka 600m² zyre dhe aktivitete të ndryshme komerciale, 1800m² jane hapër e hapur, dhe 600m² të dedikuar për restaurant,…

 • Objekte Etno Fshati KUKAJ Prishtinë
  Ne Shitje

  Etno Fshati KUKAJ PrishtinëMe Marrëveshje

  Shitet Kompleksi KËSHTJELLA E DIELLIT më hapsirë prej rreth 2500 m². Parcela ku është i vendosur ky Kompleks, ka hapsirë prej 3550m² (35.5 ari), dhe ndodhet në ETNO fshatin KUKAJ. Fshati KUKAJ ndodhet vetëm 25 Km larg nga Qyteti i Prishtinës, dhe ka një reliev madhështor dhe natyrë tepër piktoreske. Kompleksi ka pozitë mahnitëse, me…

 • Objekte Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Ne Shitje

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – PejëMe Marrëveshje

  Shitet Objekti Afarist në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Objekti ka hapsirë prej rreth 4000 m², Parcela ku është i vendosur Objekti ka hapsirë 5500m² (55 ari), dhe ka dalje rreth 90m buzë Magjistrales M9 Prishtinë-Pejë. Objekti është destinuar dhe  ka funksionuar si Hotel. Eshtë shumë i përshtatshë për shumë veprimtari tjera afariste, si Spital privat, Kolegj, Hotel,…

 • Objekte Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Me Qira

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – PejëMe Marrëveshje

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjindet në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Objekti ka hapsirë prej rreth 4000 m², Parcela ku është i vendosur Objekti ka hapsirë 5500m² (55 ari), dhe ka dalje rreth 90m buzë Magjistrales M9 Prishtinë-Pejë. Objekti është destinuar dhe  ka funksionuar si hotel. Eshtë shumë i përshtatshë për shumë veprimtari tjera afariste, si…

 • Objekte Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Me Qira

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – Pejë1,250 /muaj

  Lëshohet Depo me Qira, e cila gjindet në Magj. Prishtinë-Pejë, me një lokacion shumë strategjik për zhvillim të afarizmit, e përshtatshme për Magazinë, Logjistikë…, me akses shumë të mirë në rrugën kryesore. Depo ka 1250m², dhe posedon rreth 30 vend parkingje.…..

 • Objekte Magjistralja Prishtinë – Shkup
  Me Qira

  Magjistralja Prishtinë – ShkupMe Marrëveshje

  Lëshohet me qera objekti afarist me një hapësirë 3000m² që gjindet në Magjistralën Prishtinë – Shkup, dhe është pranë qendrës tregtare Prishtina Mal. Objekti përmbanë një infrastrukturë të jashtëzakonshme mbrena dhe jashta sajë. Objekti është i ndertuar prej konstuktcionit të metalit dhe dizajnuar në mënyrën më të persosur me të gjitha elementet përciellëse dhe që…

 • Objekte Rr. Nëna Tereze - Gjakovë
  Ne Shitje

  Rr. Nëna Tereze – Gjakovë700,000

  Sipërfaqja e parcellës ne te cilen eshte i vendosur objekti permban  668  m2 . Objekti eshte i vendosur ne lagjen   “Dardania ” , me qasje në rrugën kryesore për në hyrje të qytetit të Gjakovës nga ana e Pejës (Rr. Nëna Terezë), dhe gjendet ne pjesen veriore të qytetit të  Gjakovës . Karakteristike e kesaj…

Translate »