Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje Rr. Gjon Nikollë Kazazi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Gjon Nikollë Kazazi – Veterrnik100,000

  Shitet toka në lagjen Veterrnik (në lagjën Qëndresa). Parcela ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur877,800

  Shitet toka në Milloshevë. Toka ka 2 Hektar e 66 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Obiliqit që posedon edhe leje per ndërtim, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizim, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore, dhe gjindet me nje pozicion shumë të mirë …

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur91,800

  Shitet toka në lagjen Veterrnik (mrapa lagjes 038). Parcela ka 5.4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës që posedon edhe leje per ndërtim, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore, dhe gjindet me nje pozicion shumë të mirë që ështe në…

 • Troje Prapa Hotel Emerald - Preoc
  Ne Shitje

  Prapa Hotel Emerald – Preoc213,600

  Shiten troje prapa Hotel Emerald. Trojet kan infrastrukture, rruge me ndriqim, kanalizim, dhe uji eshte i instaluar. Janë 18 ari të ndar në pacela 2×5 ari dhe 1×8 ari. Trualli shitet veç e veç dhe ne total.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shiturMe Marrëveshje

  Shitet toka në fshatin Preoc – Çagllavicë. Parcela ka 431 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugë kryesore… Qmimi 2 000 Euro per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur185,000

  Shitet toka në zonën Industriale Veterrnik – Qgllavicë. Parcela ka 20 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugë kryesore… Qmimi 9 250 Euro per Ari…

 • Troje Fshati Lepi - Graqanicë
  Ne Shitje

  Fshati Lepi – Graqanicë260,000

  Shitet toka në Fshatin Lepi që ka 200 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë nga të dy anët e rrugës… Qmimi 1300 Euro per Ari…

 • Troje Rr. Princi Lazër - Graqanicë
  Ne Shitje

  Rr. Princi Lazër – Graqanicë360,000

  Shitet toka në hyrje te Graqanicës. Parcela ka 18 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë nga të dy anët e rrugës… Qmimi 20 000 Euro per Ari…

Translate »