Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Shtepi Rr. Gjergj Balsha – Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Gjergj Balsha – Arbëri (Dragodan)1,200 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Arbëri (Dragodan). Shtëpia ka sipërfaqe 370m² që përbëhet nga katë kate (P+3). Në shtëpi janë gjashtë dhoma pune, dy dhoma konferencash, dy ballkona, dy shpajza, 5 banjo/wc,  ngrohje qendrore, klimatizim, ujë dhe rrymë 24h, 2 ari oborr. Shtëpia më herët ka çenë e me qera që e kanë shfrytëzuar…

 • Shtepi Rr. Mbretëresha Teutë - Taukbashçe
  Me Qira

  Rr. Mbretëresha Teutë – Taukbashçe1,200 /muaj

  Lëshohet me qera  shtëpia në lagjën Taukbashçe. Shtëpia ka sipërfaqe 300m², dhe  përbëhet nga tri kate (P+2).Në katin përdhes gjendet një kuzhinë me tryezari, një dhomë për larje/tharje të rrobave, një garazhë, dhe një toilet. Në katin e parë është një sallon, një dhomë pune, dhe një banjo, një ballkon. Në [patin e dytë janë tri dhoma…

 • Shtepi Rr. Karagjorgje - Laplje Selo
  Me Qira

  Rr. Karagjorgje – Laplje Selo450 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në Laplje Selo. Shtëpia ka sipërfaqe100m² që është në katin Përdhesë dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një wc, një ballkon.  Shtëpia posedon 12 Ari oborr, uje dhe rrymë 24h… Shtepia është në tërësi e mobiluar!

 • Shtepi E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera800 /muaj

  Lëshohet me qera  shtëpia në lagjën Marigona Residence. Shtëpia ka sipërfaqe 137m², dhe  përbëhet nga dy kate (P+1).Në katin përdhes gjendet një sallon, një kuzhinë me tryezari,  dhe një toilet. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi, dy  banjo, dy ballkona,… Shtëpia ka nje pamje shumë të mir me një oborr të bukur. Poashtu shtëpia posedon ngrohje qendrore, sitem…

 • Premium Oferta Rr. Malo Gami – Veterrnik
  Me Qira

  Rr. Malo Gami – Veterrnik2,000 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia super luksoze në lagjen Marigona II – Veterrnik (afër Bau Market). Shtëpia ka sipërfaqe 580m2  (400 banim + 180 bodrum) që përbëhet nga tri kate (B+P+1). Në shtëpi është një sallon super modern me kuzhinë me tryezari dhe kamin, katrë dhoma gjumi, tri banjo, një terace 60m2, një garazhë e cila…

 • Shtepi ??
  Me Qira

  Rr. Mirjane Gragoviq – Qagllavic900 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Jonë. Shtëpia ka sipërfaqe 350m2 që përbëhet nga tri kate (P+1). Në katin përdhes gjendet një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një wc. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi dy banjo,  tre ballkona. Shtëpia posedon, ngrohje qendrore, sitem te alarmit, një garazhë per dy vetura…

 • Shtepi E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia super luksoze në lagjen Veterrnik (afër fshatit ndërkombëtar). Shtëpia ka sipërfaqe 440m² që përbëhet nga tri kate (B+P+2). Në shtëpi është një sallon super modern me kuzhinë me tryezari, katrë dhoma gjumi, tri banjo, dy ballkona, dy garazha te cilat kanë qasje për të hyrë në shtëpi. Shtëpia posedon ngrohje qendrore,…

 • Shtepi E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,000 /muaj

  Lëshohet shtëpia me qera në lagjën Marigona Residence. Shtëpia ka sipërfaqe 174m² dhe 40m² borum, dhe  përbëhet nga dy kate (B+P+1). Bodrumi është i pajisur me dhomë për larjen/hekurosjen e rrobave, shpajz….Në katin e parë gjendet një sallon, një kuzhinë me tryezari,  dhe një toilet. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi, dy prej të cilave posedon…

Translate »