Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Agim Ramadani - Aktash
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Aktash850 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Aktash. Banesa është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 100m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ahmet Gashi - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Ahmet Gashi – Mati I109,200

  Shitet banesa në lagjen Mati I afër rrugës B që ka 84m². Banesa është në katin e parë dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, 1 banjo, një shpajz, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h. Banesa është e  mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Banesa Rr. Murat Mehmeti - Tophane
  Ne Shitje

  Rr. Murat Mehmeti – Tophane195,000

  Shitet banesa luksoze në lagjën Tophane, në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e V-të, që ka sipërfaqe prej 130m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një shpajz, garazhe, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h. Banesa është e mobiluar me mobile të kualitetit…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera800 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Pejton. Banesa është në katin e gjashtë, që ka sipërfaqe prej 96m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ukshin Hoti - Pejton
  Me Qira

  Rr. Ukshin Hoti – Pejton800 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Pejton. Banesa është në katin e gjashtë, që ka sipërfaqe prej 96m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ali Pashë Tepelena - Aktash
  Me Qira

  Rr. Ali Pashë Tepelena – Aktash950 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Aktash. Banesa është në katin e tetë, që ka sipërfaqe prej 90m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Hakif Zejnullahu - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Hakif Zejnullahu – Ulpiana96,000

  Shitet banesa në lagjen Ulpiana afër menzës së studentëve që ka 44m² (Neto). Banesa është në katin përdhes dhe ka: një kuzhinë, një sallon, një dhomë gjumi, 1 banjo, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h. Banesa është e pa mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Banesa Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)115,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 88.84m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

Translate »