Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur54,000

  Shitet toka në lagjën Qëndresa – Veterrnik, që ka 3 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë…

 • Troje Brezovicë
  Ne Shitje

  Brezovicë160,000

  Shitet toka nëBrezovicë, që ka 6 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur330,000

  Shitet toka në Magjistralën, Prishtinë – Ferizaj (afër rrethit të Marigona Residence), që ka 20 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një pozit shumë të mirë dhe e përshtatëshme per afarizëm… Qmimi 16 500 per Ari…

 • Troje Lagjia Prroi i Njelmët - Fushë Kosovë
  Ne Shitje

  Lagjia Prroi i Njelmët – Fushë Kosovë101,500

  Shitet toka në lagjën Prroi i Njelmët – Fushë Kosovë, që ka 14.5 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë… Qmimi 7 000 per Ari…

 • Troje Lagjia Qëndresa - Veterrnik
  Ne Shitje

  Lagjia Qëndresa – Veterrnik100,000

  Shitet toka në lagjën Qëndresa – Veterrnik, që ka 5 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë… Qmimi 20 000 per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur51,150

  Shitet toka në lagjën Qëndresa – Veterrnik, që ka 3.1 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë… Qmimi 16 500 per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur275,200

  Shitet toka në rrugë magjistrale Prishtinë-Ferizaj (mrapa UBT). Parcela ka 86 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterë. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • Troje Rr. Buna - Sofali
  Ne Shitje

  Rr. Buna – Sofali396,000

  Shitet toka në lagjën Sofali, që ka 18 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një pozit shumë të mirë që ka pamje të bukur nga parku i Gërmisë… Qmimi 22 000 per Ari…

Translate »