Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Batalioni Atlantiku – Shkabaj (Orlloviq)

300 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3

Lëshohet toka me qera afër Magjistrales Prishtinë – Mitrovicë. Parcela ka 7.5 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Qasja e parceles  është në rrugën kryesore … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

 • ID: 03
 • Adresa: Rr. Batalioni Atlantiku - Shkabaj (Orlloviq)
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Hapsira Totale: 750
  Translate »