Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur51,150

  Shitet toka në lagjën Qëndresa – Veterrnik, që ka 3.1 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë… Qmimi 16 500 per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur275,200

  Shitet toka në rrugë magjistrale Prishtinë-Ferizaj (mrapa UBT). Parcela ka 86 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterë. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • Troje Rr. Buna - Sofali
  Ne Shitje

  Rr. Buna – Sofali396,000

  Shitet toka në lagjën Sofali, që ka 18 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një pozit shumë të mirë që ka pamje të bukur nga parku i Gërmisë… Qmimi 22 000 per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur333,000

  Shitet toka në Prizren që ka 37 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizim, ndërsa asfaltimi i rrugës përfundon në pranëver të këti viti (2021). Parcela gjindet në një lagje mjaft të qetë për banim dhe ka qasje shumë të mirë në rrugë kryesore… Qmimi 9000 per…

 • Troje Rr. Gjon Nikollë Kazazi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Gjon Nikollë Kazazi – Veterrnik100,000

  Shitet toka në lagjen Veterrnik (në lagjën Qëndresa). Parcela ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • Troje Rr. Llapi - Milloshevë
  Ne Shitje

  Rr. Llapi – Milloshevë877,800

  Shitet toka në Milloshevë. Toka ka 2 Hektar e 66 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Obiliqit që posedon edhe leje per ndërtim, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizim, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore, dhe gjindet me nje pozicion shumë të mirë …

 • Troje Rr. Agim Hajrizi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Agim Hajrizi – Veterrnik91,800

  Shitet toka në lagjen Veterrnik (mrapa lagjes 038). Parcela ka 5.4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës që posedon edhe leje per ndërtim, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore, dhe gjindet me nje pozicion shumë të mirë që ështe në…

 • Troje Prapa Hotel Emerald - Preoc
  Ne Shitje

  Prapa Hotel Emerald – Preoc213,600

  Shiten troje prapa Hotel Emerald. Trojet kan infrastrukture, rruge me ndriqim, kanalizim, dhe uji eshte i instaluar. Janë 18 ari të ndar në pacela 2×5 ari dhe 1×8 ari. Trualli shitet veç e veç dhe ne total.

Translate »