Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Vitomiricë – Pejë / Istog

270,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shitet toka në Vitomiricë në Magjistralën, Pejë / Istog, që ka 12.79 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një pozit shumë të mirë dhe e përshtatëshme per afarizëm…

 • ID: 39
 • Adresa: Vitomiricë - Pejë / Istog
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Hapsira Totale: 127900
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »