Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Fehmi Agani – Qendër
  Me Qira

  Rr. Fehmi Agani – Qendër1,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne qendër (te kafet e vogla). Lokali është i ndarë në dy njesi pune, 80m2 + 60m2 Podrum/kuzhinë, ka aircndition,  ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore,150 m2 terace…. Lokali lëshohet komplet me inventar.

 • Lokale Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana400 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Ulpiana Objekti Beni Dona. Lokali ka 2 njësi, ka një banjo, parking, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit…

 • Lokale Rr. Ali Pashë Tepelena - Aktash
  Me Qira

  Rr. Ali Pashë Tepelena – Aktash2,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Aktash. Lokali është i ndarë në katër njesi pune, çdo njesi ka nyje sanitare (wc), dhe ka aircondition… ka  parking pranë  lokalit, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore….

 • Lokale Rr. Ilaz Kodra - Dardania
  Me Qira

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania350 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Dardania kroi i bardhë. Lokali ka 2 njësive P+1, ka një banjo, parking pranë e lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,600 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Pejton. Lokali ka një njësi, një banjo, parking para  lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Ulpiana. Lokali ka 2 njësive, një banjo, parking në te dy anët e lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

Translate »