Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shiturMe Marrëveshje

  Shitet toka në fshatin Preoc – Çagllavicë. Parcela ka 431 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugë kryesore… Qmimi 2 000 Euro per Ari…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur185,000

  Shitet toka në zonën Industriale Veterrnik – Qgllavicë. Parcela ka 20 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugë kryesore… Qmimi 9 250 Euro per Ari…

 • Troje Fshati Lepi - Graqanicë
  Ne Shitje

  Fshati Lepi – Graqanicë260,000

  Shitet toka në Fshatin Lepi që ka 200 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë nga të dy anët e rrugës… Qmimi 1300 Euro per Ari…

 • Troje Rr. Princi Lazër - Graqanicë
  Ne Shitje

  Rr. Princi Lazër – Graqanicë360,000

  Shitet toka në hyrje te Graqanicës. Parcela ka 18 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë nga të dy anët e rrugës… Qmimi 20 000 Euro per Ari…

 • Troje Rr. Arbanasit - Prishtina e Re
  Ne Shitje

  Rr. Arbanasit – Prishtina e Re100,000

  Shitet toka në lagjen Prishtina e Re. Parcela ka 5 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë… Qmimi 20 000 Euro per Ari…

 • Troje Lagja Qendresa - Veterrnik
  Ne Shitje

  Lagja Qendresa – Veterrnik100,000

  Shitet toka në lagjen Qendresa – Veterrnik (mrapa Grand Store). Parcela ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë… Qmimi 25 000 Euro per Ari…

 • Troje Rr. Shpëtim Robaj – Taslixhe IV
  Ne Shitje

  Rr. Shpëtim Robaj – Taslixhe IV80,000

  Shitet toka në lagjen Taslixhe IV (rrugës për në parkun e Gërmis) Parcela ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar  në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela  ka qasje shumë të mirë në rrugë… Qmimi 20 000 Euro per Ari…

 • Troje Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë
  Me Qira

  Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë1,000 /muaj

  Lëshohet toka me qera në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë (afër Te Ismeti). Parcela ka 36 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Qasja e parceles  është në drejtim të F.Kosovës … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

Translate »