Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Magjistralja – Prishtinë-Ferizaj

275,200

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Shitet toka në rrugë magjistrale Prishtinë-Ferizaj (mrapa UBT). Parcela ka 86 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterë. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • ID: 32
 • Adresa: Magjistralja - Prishtinë-Ferizaj
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Hapsira Totale: 8600
 • Bodrum: 1
 • Kat 1
  Translate »