Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Shtepi E shitur
  Ne Shitje

  E shitur176,000

  Shitet shtëpia e sapondertuar në lagjën Qershia – Veterrnik. Shtëpia është e tipit B, ka sipërfaqe 202m² banim, oborr 3 Ari, dhe përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi dhe një banjo. Në katin e dytë janë 4 dhoma…

 • Shtepi E shitur
  Ne Shitje

  E shitur174,000

  Shitet shtëpia e sapondertuar në lagjën Qershia – Veterrnik. Shtëpia është e tipit A, ka sipërfaqe 200m² banim, oborr 3 Ari, dhe përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi dhe një banjo. Në katin e dytë janë 4 dhoma…

 • Shtepi E shitur
  Ne Shitje

  E shitur150,000

  Shitet shtëpia e sapondertuar në lagjën Veterrnik. Shtëpia ka sipërfaqe 200m² banim, oborr 3.00 Ari, dhe  përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi dhe një banjo. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi, njëra prej dhomave të gjumit ka garderobë dhe…

 • Shtepi E shitur
  Ne Shitje

  E shitur140,000

  Shitet shtëpia e sapondertuar në lagjën Veterrnik. Shtëpia ka sipërfaqe 200m² banim, oborr 3.66 Ari, dhe  përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi dhe një banjo. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi, njëra prej dhomave të gjumit ka garderobë dhe…

 • Premium Oferta E shitur
  Ne Shitje

  E shitur275,000

  Shitet shtëpia në lagjën Marigona Residence. Shtëpia ka sipërfaqe 174m² dhe 65m² borum në total jan 239m² banim, dhe  përbëhet nga dy kate (B+P+1). Bodrumi është i pajisur me sallon dhe kuzhine, dhomë për larjen/hekurosjen e rrobave, shpajz….Në katin e parë gjendet një salloni super modern, një kuzhinë me tryezari,  dhe një toilet. Në katin e dytë janë…

 • Premium Oferta Rr. Lidhja e Pejës – Përroi i Njelmët
  Ne Shitje

  Rr. Lidhja e Pejës – Përroi i Njelmët160,000

  Shitet shtëpia luksoze në lagjen Përroi i Njelmët. Shtëpia ka sipërfaqe 190m2  banim që  përbëhet nga dy kate (P+1), plus një terace 75 m2. Në katin e parë gjendet një salloni super modern, një kuzhinë me tryezari,  garazhe dhe wc. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi, njëra prej të cilave posedon banjon private me dushë dhe…

 • Premium Oferta E shitur
  Ne Shitje

  E shitur260,000

  Shitet shtëpia në lagjën Marigona Residence. Shtëpia ka sipërfaqe 174m² dhe 65m² borum në total jan 239m² banim, dhe  përbëhet nga dy kate (B+P+1). Bodrumi është i pajisur me sallon dhe kuzhine, dhomë për larjen/hekurosjen e rrobave, shpajz….Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari,  dhe një toilet. Në katin e…

 • Premium Oferta Lagja Marigona II - Veterrnik
  Ne Shitje

  Lagja Marigona II – Veterrnik220,000

  Shitet shtëpia luksoze  në lagjën Marigona II. Shtëpia ka sipërfaqe 300m² banim, dhe  përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin e parë gjendet një salloni super modern, me kamin, një kuzhinë me tryezari, një dhomë gjumi dhe një banjo. Në katin e dytë janë 3 dhoma gjumi , një  banjo, një ballkon, një terace shumë të përshtatëshme për neja të…

Translate »