Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Iljaz Agushi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Iljaz Agushi – Qendër2,000 /muaj

  Lëshohet lokali dhe zyret me qera në Qendër të qytetit. Lokali është në katin përdhes që ka 90m², ndërsa zyret janë në katin e parë 110m² , dhe përbëhet nga katër hapësirë pune, tri banjo, parking,…. Lokali  ka një ambient pune mjaftë të mirë . Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Pashko Vasa - Pejton
  Me Qira

  Rr. Pashko Vasa – Pejton4,300 /muaj

  Lëshohetn zyret me qera në lagjën Pejton. Zyret janë përdhes plus katër katë, dhe kanë sipërfaqe prej 600m², dhe përbëhet nga dy hapësira qëndrore, shtatë hapësira pune, një kuzhinë, katër banjo, gjashtë ballkona,…Objekti ka 2 Hyrje / Dalje, ka klimë në çdo zyre (hapsirë pune), ka sistem të ngrohjes qenrore, dhe me rrymë e uje rrymë…

 • Lokale Rr. Rexhep Mala - Aktash
  Me Qira

  Rr. Rexhep Mala – Aktash1,200 /muaj

  Lëshohetn zyret me qera në lagjën Aktash. Zyret janë në katin e dytë dhe tretë, dhe kanë sipërfaqe prej 300m², dhe përbëhet nga pesë hapësira, një kuzhinë, dy banjo, dy ballkona, ngrohje qenrore, uje dhe rrymë 24h,……

 • Lokale Rr. Besëlidhja - Dardania
  Me Qira

  Rr. Besëlidhja – Dardania500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Dardania. Lokali është në katin përdhes që ka 60m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një banjo, parking…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Me Qira

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – Pejë900 /muaj

  Lëshohet Lokali me qera në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Lokali është në katin përdhes dhe ka 300m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një terrasë, dy banjo, parking… Lokali  ka një ambient pune shumë të mirë dhe të përshtatshëm për Gastronomi.

 • Lokale Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë - Pejë
  Me Qira

  Sllatinë M9 Magjistralja Prishtinë – Pejë600 /muaj

  Lëshohet Lokali me qera në Magjistralën Prishtinë – Pejë. Lokali është në katin përdhes dhe ka 200m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një terrasë, dy banjo, parking… Lokali  ka një ambient pune shumë të mirë dhe të përshtatshëm për Gastronomi.

 • Lokale Rr. Ismet Hoti – Mati I
  Me Qira

  Rr. Ismet Hoti – Mati I850 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Mati I. Lokali është në katin përdhes që ka 159m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundësi ndarje, një banjo, parking…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Rexhep Mala - Aktash
  Me Qira

  Rr. Rexhep Mala – Aktash4,500 /muaj

  Lëshohetn zyret me qera në lagjën Aktash. Zyret janë përdhes plus tre katë, dhe kanë sipërfaqe prej 465m², dhe përbëhet nga tri hapësira qëndrore, shtatë hapësira pune, tri banjo, katër ballkona, 2 vend parkingje…Objekti ka 2 Hyrje / Dalje, ka klimë në çdo zyre (hapsirë pune), ka sistem të ngrohjes qenrore me naftë dhe me rrymë,…

Translate »