Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera800 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Ulpianë kompleksi Donika (Beni Dona). Lokali është 92m2 që ka një hapësir (njësi), me mundesi ndarje per njësi tjera, një wc, nxemje qëndrore me termokos, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem  për afarizem!

 • Lokale Rr. Edit Durham - Qendër
  Me Qira

  Rr. Edit Durham – Qendër500 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendër të Prishtinës. Banesa është në katin e I – rë, dhe ka 60m2 që përbëhet nga tri hapësira pune, banjo, ngrohje qëndrore (me termokos) ,…. Pamja e banesës është mrapa kah parkingu dhe ka nje ambient pune mjat të qetë. Banesa ështe e renovuar  në tërsi, dhe ipet…

 • Lokale Rr. Ndue Përlleshi - Mati I
  Me Qira

  Rr. Ndue Përlleshi – Mati I1,350 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Mati I. Lokali është 300m2 që ka një hapësir (njësi), me mundesi ndarje per njësi tjera, dy wc, nxemje qëndrore, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem  për afarizem!

 • Lokale Rr. Sylejman Vokshi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Sylejman Vokshi – Qendër850 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendër të Prishtinës. Banesa është në katin e II – të, dhe ka 150m2 që përbëhet nga katër hapësira pune, një  kuzhinë të ndarë, banjo, plus wc, një ballkona,  ngrohje qëndrore (me rrymë) ,….Banesa ështe e renovuar  në tërsi, dhe ipet për afarizëm, zyre,  ejt..

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendër të Prishtinës. Banesa është në katin e I – rë, dhe ka 120m2 që përbëhet nga tri hapësira pune, një  kuzhinë të ndarë, banjo, plus wc, tre ballkona,  ngrohje qëndrore (Termokos) ,….Banesa ështe e renovuar  në tërsi, dhe ipet për afarizëm, zyre,  ejt..

 • Lokale Rr. Lidhja e Prizrenit - Tophane
  Me Qira

  Rr. Lidhja e Prizrenit – Tophane2,000 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Tophane. Lokali është 250m2 që ka tri hapësira (njësi), një sallë, dy zyre, një wc, nxemje qëndrore, ventilim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem  për afarizem!

 • Lokale Rr. Lidhja e Prizrenit - Tophane
  Me Qira

  Rr. Lidhja e Prizrenit – Tophane4,000 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Tophane. Lokali është në tri nivele, Bodrumi ka 200m2, kati Përdhes ka 250, kati i Parë 250m2, gjithsejt 700m2, dhe ka shtatë hapësira (njësi), dy salla, pesë zyre të mobiluara, dy wc, nxemje qëndrore, ventilim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem  për afarizem!

 • Lokale Rr. Lidhja e Prizrenit - Tophane
  Me Qira

  Rr. Lidhja e Prizrenit – Tophane2,000 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Tophane. Lokali është 250m2 që ka katër hapësira (njësi), një sallë, tri zyre të mobiluara, një wc, nxemje qëndrore, ventilim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem  për afarizem!

Translate »