Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rruga C – Mati I
  Me Qira

  Rruga C – Mati I350 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Mati I, në kompleksi banesor “Tregtia”. Banesa është në katin e nëntë, që ka sipërfaqe prej 130m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një terace të madhe, shpajz, garazhë, ashensor,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e…

 • Banesa Rr. Muharrem Fejza - Mati I
  Me Qira

  Rr. Muharrem Fejza – Mati I250 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Mati I. Banesa është në katin shtatë, dhe ka sipërfaqe prej 44m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera200 /muaj

  Lëshohët banesa (garsionere) me qera në lagjën Mati I, afër rrugës B. Banesa është në katin tretë, dhe ka sipërfaqe prej 40m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një banjo, një ballkon…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera300 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Arbëria (Dragodan) në objektin ,,Pandora Tower”. Banesa është në katin e parë, ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga një salloni me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore , uje dhe rrymë 24h, sigurim,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera500 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Arbëria (Dragodan) . Banesa është në katin e pestë, ka sipërfaqe prej 110m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo plus një wc,dy ballkona, shpajz, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore , uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi dhe e…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera260 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Qafa. Banesa është në katin përdhes, dhe ka sipërfaqe prej 60m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe e renovuar në tërësi.

 • Banesa Rr. Ukshin Hoti - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Ukshin Hoti – Lakrishte500 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën  Lakrishte, Kompleksi banesor (Prime Residence). Banesa është në katin e dhjetë, ka sipërfaqe prej 66m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, ashensor,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera180 /muaj

  Lëshohët banesa (Garsioniere) në lagjën  Parku i Qytetit. Banesa është në katin e parë, dhe ka sipërfaqe prej 35m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë, një banjo, koridor, një ballkon…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

Translate »