Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Llazar Vuçkoviç - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Llazar Vuçkoviç – Dardania31,250

  Shitet lokali në lagjen Dardani qe ka 12.5m2 . Lokali ësht në katin e Përes, ka një banjo, ujë dhe rrymë 24h, dhe është shumë i pershtatshë për afarizem!….

 • Lokale Rr. Shefqet Shkupi - Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Shefqet Shkupi – Kalabri (Emshir)90,000

  Shitet lokali në lagjen Kalabri (Emshir) qe ka108 m2 . Lokali ësht në katin e parë, ka një banjo, ujë dhe rrymë 24h, dhe është shumë i pershtatshë për afarizem!….

 • Lokale Rr. Hilmi Rakovica – Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Hilmi Rakovica – Bregu i Diellit75,000

  Shitet lokali në lagjen Bregu i Diellit qe ka 76 m2 . Lokali ësht në përdhes, ka një banjo, terace, ujë dhe rrymë 24h, dhe është shumë i pershtatshë për afarizem!….

 • Lokale Rr. B - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. B – Mati I270,000

  Shitet lokali Duplex në lagjen Mati I që ka 210 m2 . Lokali është në përdhes plus kati I,  që perbëhet prej dy njësive me mundësi ndarje, dy banjo, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është i përshtatshër për afarizëm!

 • Lokale Rr. Lidhja e Lezhës - Tophane
  Ne Shitje

  Rr. Lidhja e Lezhës – Tophane90,000

  Shitet lokali në Tophane që ka 100 m2 , latrësia 3.75m. Lokali ësht në përdhes dhe ka një njësi, nje banjo, një garazhe, nxemje qëndrore, ujë dhe rrymë 24h, ….

 • Lokale Rr. 28 Nëntori - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. 28 Nëntori – DardaniaMe Marrëveshje

  Shitet lokali në lagjen Dardani qe ka 45 m2 . Lokali ësht në përdhes që perbëhet prej dy njësive, nje banjo, ujë dhe rrymë 24h, ka edhe terase!….

 • Lokale Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit200,000

  Shitet lokali ne Bregun e Diellit qe ka 52 m2 sipas dokumentit të regjistruar në kadaster. Lokali ësht në përdhes që perbëhet prej dy njësive, nje banjo, ujë dhe rrymë 24h, ka edhe kopsht….

Translate »