Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera800 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Pejton. Banesa është në katin e gjashtë, që ka sipërfaqe prej 96m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ukshin Hoti - Pejton
  Me Qira

  Rr. Ukshin Hoti – Pejton800 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Pejton. Banesa është në katin e gjashtë, që ka sipërfaqe prej 96m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ali Pashë Tepelena - Aktash
  Me Qira

  Rr. Ali Pashë Tepelena – Aktash950 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Aktash. Banesa është në katin e tetë, që ka sipërfaqe prej 90m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera350 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Kalabri (Emshir). Banesa është në katine e II-të, që ka sipërfaqe prej 86m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera400 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën  Aktash. Banesa është në katine e I-rë, që ka sipërfaqe prej 93m², dhe përbëhet nga  një sallon,  kuzhinë të ndarë nga salloni, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, klimatizim, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera430 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën e Ulpiana. Banesa është në katine e I-rë, që ka sipërfaqe prej 60m² (Neto), dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, dy ballkona, klimatizim, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet banesa (Pent House) me qera në lagjen e Spitalit në kompleksin banesor (Lule Dielli) me nje pamje fantastike. Banesa është në katin e shtatë që ka 200m² banim dhe 140m² terace, që posedon: 1 sallon me kuzhinë dhe trepezari, katër dhoma gjumi njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë dhe banjo private, 1 banjo plus 1…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera400 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Mati I. Banesa është në katine e përdhesë, ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe trepezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, lift, …Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e mobiluar.

Translate »