Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Shtepi Lagjia Melodia - Veterrnik
  Ne Shitje

  Lagjia Melodia – Veterrnik365,000

  Shitet shtëpia  në lagjen Melodia – Veterrnik. Shtëpia është 520m² B+P+1, që përbëhet prej nga një sallon, dy kuzhina me  tryezari, katër dhoma gjumi, katër banjo, tre ballkona, bodrum, ngrohje qëndrore ,  një garazhe,  instalim të sistem alarmi dhe të kamerave, 5.4 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e pa mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Nezir Gashi, Lagjia e Universitetit - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Nezir Gashi, Lagjia e Universitetit – Bregu i Diellit420,000

  Shitet shtëpia  në lagjen e Universitetit. Shtëpia është 220m² P+2, që përbëhet prej nga tre sallona, tri kuzhina me  tryezari, tri dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore me Termokos,  një garazhe,  sistem alarmi dhe të kamerave, 4.5 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Stefana Nemanje - Qagllavicë
  Ne Shitje

  Rr. Stefana Nemanje – Qagllavicë190,000

  Shitet shtëpia  në Qagllavicë afër qendnrës mediale. Shtëpia është 140m², që përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, katër dhoma gjumi, dy banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore, një garazhe,  klimatizim, 7 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Kongresi i Lushnjes - Fushë Kosovë
  Ne Shitje

  Rr. Kongresi i Lushnjes – Fushë Kosovë175,000

  Shitet shtëpia  në Fushë Kosovë që ka 245m² P+1, dhe përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, gjashtë dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore, një garazhe, 3.5 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. 7 Marsi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. 7 Marsi – Veterrnik210,000

  Shitet shtëpia  në lagjen Qëndresa – Veterrnik. Shtëpia është 275m² B+P+1, që përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, pesë dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore solare, një bodrum 35m², verandë, një garazhe,  sistem alarmi dhe të kamerave, 3 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Sadik Mujota - Hajvali
  Ne Shitje

  Rr. Sadik Mujota – Hajvali140,000

  Shitet shtëpia në lagjën Hajvali. Shtëpia ka sipërfaqe 260m² banim, dhe  përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin  përdhes gjendet një salloni, kuzhinë ndaras, një shpajz, një dhomë gjumi, dhe një banjo. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi, dy  banjo, dy ballkona,… Shtëpia ka nje pamje shumë të mir. Poashtu shtëpia posedon ngrohje qendrore , 2.8ari oborr!…..

 • Shtepi Rr. Karagjorgje – Laplje Selo
  Ne Shitje

  Rr. Karagjorgje – Laplje Selo145,000

  Shitet shtëpia në Laplje Selo. Shtëpia ka sipërfaqe100m² që është në katin Përdhesë dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një wc, një ballkon.  Shtëpia posedon 12 Ari oborr, uje dhe rrymë 24h… Shtepia është në tërësi e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!

 • Shtepi E shitur
  Ne Shitje

  E shitur130,000

  Shitet shtëpia në Brezovicë. Shtëpia është 130m² P+1, që përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore, kamin, një garazhe,  sistem alarmi dhe të kamerave, 3 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar !…

Translate »