Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Ilaz Kodra - Dardania
  Me Qira

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania350 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Dardania kroi i bardhë. Lokali ka 2 njësive P+1, ka një banjo, parking pranë e lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

 • Lokale Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit200,000

  Shitet lokali ne Bregun e Diellit qe ka 52 m2 sipas dokumentit të regjistruar në kadaster. Lokali ësht në përdhes që perbëhet prej dy njësive, nje banjo, ujë dhe rrymë 24h, ka edhe kopsht….

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,600 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Pejton. Lokali ka një njësi, një banjo, parking para  lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,200 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne lagjen Ulpiana. Lokali ka 2 njësive, një banjo, parking në te dy anët e lokalit, klimatizim, ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore të qytetit.

Translate »