Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Bekim Fehmiu - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Bekim Fehmiu – Lakrishte2,310 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Lakrishte në kompleksin afaristo banesor (ICON TOWER). Lokali është në katin e 16-të, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga një hapësira pune, dy banjo / wc,…Në lokal ka uje dhe rrymë 24h dhe ka një ambient pune  mjatë të mirë. Qmimi i qerasë është Neto dmth. pa Tvsh…

 • Lokale Rr. Xhevdet Doda - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Xhevdet Doda – Lakrishte2,512 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Lakrishte në kompleksin afaristo banesor (Dukagjini Center). Lokali është në katin përdhesë, që ka sipërfaqe prej 157m², dhe përbëhet nga një hapësira pune, një banjo / wc, një terace…Në lokal ka uje dhe rrymë 24h dhe ka një ambient pune  mjatë të mirë. Qmimi i qerasë është Neto dmth.…

 • Banesa Rr. Musa Tolaj - Lakrishte
  Ne Shitje

  Rr. Musa Tolaj – Lakrishte130,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte, në kompleksin banesor (Beni Dona – Donika II). Banesa është në katin e gjatëmbëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 101m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar, dhe si e tillë…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera750 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Lakrishte (ICON Tower).Zyrja është në katin nëntë që ka 69m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundësi ndarje, një banjo, një ballkon, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…. Zyrja  ka një ambient pune mjaftë të mirë dhe të qetë.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur290,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 182.9m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, katë dhoma gjumi, njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur235,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 148m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur185,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 116.21m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Bekim Fehmiu - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Bekim Fehmiu – Lakrishte2,517 /muaj

  Lëshohet  Zyrja me qera në lagjën Lakrishte (Kompleksi ICON TOWER). Zyrja është në katin e gjashtëmbëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, një banjo / wc. Në zyre ka uje dhe rrymë 24h,… Zyret kanë një ambient pune mjatë të mirë dhe është shumë e pështatëshme! Çmimi në muaj bruto…

Translate »