Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

4,000 /muaj

 • 1
 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Lëshohet Lokali (Zyrja) me qera në lagjën e Lagjia Lakrishte në kompleksin banesor (Dukagjini Center). Lokali është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 412m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një banjo, një wc.

Çmimi i qiras eshtë neto, dmth pa Tvsh, dhe pa tatim në qira (9%).

Po ashtu qiramarrësi ngarkohet edhe me pjesen e pagesës së mirëmbajtes së Qendrës afariste (nuk eshtë definuar ende nga Dukagjini).

Dukagjini Center është i përfunduar, dhe kjo hapsirë afariste është e gatshme për përdorim.

Hapsira afariste ka ngrohje qëndrore (nën dysheme) me Termokos, dhe ka sistem klimatizimi/ajrosje.

Vendparkingje nëntokësore ka në dispozicion për qira nga Dukagjini Center, dhe çmimi eshtë 70 Euro në muaj për vetur, ose nese parapaguhet ne avans për 12 muaj atëherë çmimi është 45 Euro në muaj. Ndërsa për vizitorë do të jetë 0.50 Euro për orë.

 • ID: 140
 • Adresa: Rr. Xhevdet Doda - Lakrishtë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 2
 • Banjo: 2
 • Hapsira Totale: 412
 • Garazha: 2
 • Kat 2
 • Dhoma në Total: 2
  Translate »