Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera250 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katin tetë, dhe ka sipërfaqe prej 65m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera200 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katin dytë, dhe ka sipërfaqe prej 65m², që përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërësi.

 • Lokale Rr. Agim Ramadani - Dodona
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Dodona250 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katin pëdhes e ulët, që ka sipërfaqe prej 33m², dhe përbëhet ngady hapësira pune, një banjo / 1 wc,…Në banesë ka ngrohje qëndrore me Termokos, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është shumë e pështatëshme për zyre…

 • Banesa Rr. Ibrahim Lutfiu - Dodona
  Me Qira

  Rr. Ibrahim Lutfiu – Dodona400 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Dodona afër Gjimnazit Sami Frashëri. Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 115m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një garazhë…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë, 24h, kondicioner… Banesa është e renovuar dhe mobiluar në…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera450 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Dodona që ka 85m². Banesa ka një pamje shumë të bukur nga parku i qyteti, dhe është në katin e pestë dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, ngrohje qëndrore, lift, uje dhe rrymë 24h. Banesa  është e mobiluar me…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur49,500

  Shitet banesa në lagjën  Dodona, është në katine e II-të, që ka sipërfaqe prej 52m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  një dhomë gjumi, një banjo, një ballkona…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet.

 • Lokale Rr. Gustav Meyer – Dodona
  Me Qira

  Rr. Gustav Meyer – Dodona400 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Dodona afër Sllovenia Sport. Lokali është në katin përdhes, dhe ka 60m² që përbëhet nga një hapësir pune, një banjo,…. Lokali ka nje ambient pune mjat të mirë. Lokali ka  ujë dhe rrymë 24h,  dhe ipetme qera për afarizëm

 • Banesa Rr. Gustav Meyer – Dodona
  Me Qira

  Rr. Gustav Meyer – Dodona300 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjën Dodona afër Sllovenia Sport. Banesa është në katin përdhes, që ka sipërfaqe prej 75m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhom gjumi, një banjo…Në banesë ka  uje dhe rrymë 24h… Banesa është e mobiluar në tërsi.

Translate »