Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Rexhep Mala - Aktash
  Me Qira

  Rr. Rexhep Mala – Aktash4,500 /muaj

  Lëshohetn zyret me qera në lagjën Aktash. Zyret janë përdhes plus tre katë, dhe kanë sipërfaqe prej 465m², dhe përbëhet nga tri hapësira qëndrore, shtatë hapësira pune, tri banjo, katër ballkona, 2 vend parkingje…Objekti ka 2 Hyrje / Dalje, ka klimë në çdo zyre (hapsirë pune), ka sistem të ngrohjes qenrore me naftë dhe me rrymë,…

 • Lokale Rr. Sylejman Vokshi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Sylejman Vokshi – Qendër3,000 /muaj

  Lëshohen zyret me qera në qendër të qytetit. Zyret janë përdhes plus dy katë, dhe kanë sipërfaqe prej 300m², dhe përbëhet nga dy hapësira qëndrore, shtatë hapësira pune, një kuzhinë, tri banjo, dy shpajza, pesë ballkona, 10 vend parkingje…Objekti ka 2 Hyrje / Dalje, ka klimë në çdo zyre (hapsirë pune), ka sistem të ngrohjes qenrore…

 • Lokale Rr. Bekim Fehmiu - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Bekim Fehmiu – Lakrishte2,517 /muaj

  Lëshohet  Zyrja me qera në lagjën Lakrishte (Kompleksi ICON TOWER). Zyrja është në katin e gjashtëmbëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, një banjo / wc. Në zyre ka uje dhe rrymë 24h,… Zyret kanë një ambient pune mjatë të mirë dhe është shumë e pështatëshme! Çmimi në muaj bruto…

 • Lokale Rr. Bulevardi Deshmorët e Kombit - Besian (Podujevë)
  Me Qira

  Rr. Bulevardi Deshmorët e Kombit – Besian (Podujevë)3,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në qendër të Podujevës pikërisht në Shehë. Lokali duplex dhe gjithësej ka 195m², në përdhesë janë 65m² të mbrendshme, plus 150m2  oborr, në katin e parë janë 130m2  plus 130m2  terrac, dy banjo,  ngrohje qëndrore, ujë dhe rrymë 24h…. Lokali është komplet i renovuar dhe ka një ambient pune mjatë të mirë!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Aktash. Lokali është në katin përdhes që ka 220m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundësi ndarje, një banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale E shitur
  Ne Shitje

  E shitur374,000

  Shitet lokali në lagjën Aktash. Lokali është në katin përdhes që ka 220m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundësi ndarje, një banjo, një terace,…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Xhabir Toqani - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Xhabir Toqani – Dardania110,000

  Shitet lokali duplex në lagjën Dardania që ka 40m² me fletë poseduese, ndërsa faktike i ka 65m² . Lokali është në përdhes plus kati I,  që perbëhet prej dy njësive, një banjo, ngrohje qendrore me termokos, ujë dhe rrymë 24h,…. Lokali është i renovuar dhe shumë i përshtatshër për afarizëm!

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera300 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në Mati I (Kompleksi Arseko). Banesa është në katin e tretë, që ka sipërfaqe prej 89m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon dhe dy dhoma gjumi), një kuzhinë, një banjo, një wc, një ballkon, një garazhë…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h,… Banesa ka një ambient pune mjatë…

Translate »