Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Ilaz Kodra - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania85,000

  Shitet banesa ne lagjen Dardania qe ka 74m2. Banesa eshte në katin IV, dhe ka: sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, 1 banjo, 1 ballon, ngrohje qendrore të qytetit.

 • Banesa Rr. Hilmi Rakovica - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Hilmi Rakovica – Bregu i Diellit58,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit qe ka 66m2. Banesa eshte në katin IV, dhe ka: sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, 2 ballona, ngrohje qendrore .

 • Banesa Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana55,000

  Shitet banesa ne lagjen Ulpiana (afer Sh.F. Hasan Prishtina) qe ka 49m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin V, dhe ka: sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, ballon, ngrohje qendrore të qytetit.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur75,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit (afer postes se vogel) qe ka 68m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin V, dhe ka: sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, 1 banjo, ballon, ngrohje qendrore te qytetit.

Translate »