Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur66,500

  Shitet banesa në lagjën  Mati I (me fletë poseduese), në kompleksi banesor B-S Group. Banesa është në katin e gjashtë, ka sipërfaqe prej 81m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo plus një wc, një ballkon, shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore , uje dhe rrymë 24h,… Banesa është…

 • Banesa Rr. Rruga C - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Rruga C – Mati I69,400

  Shitet banesa me në lagjën  Mati I, Kompleksi B-S Group. Banesa është në katin e katërt, ka sipërfaqe prej 86.74m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo plus një wc, një ballkon, një shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore , uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe…

 • Banesa Rr. Xhevdet Doda - Lakrishte
  Ne Shitje

  Rr. Xhevdet Doda – Lakrishte91,500

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte kompleksi banesor Dukagjini Residence. Banesa është në katin e IX – të, ka sipërfaqe prej 9.19m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo plus një wc, një ballkon, një shpajza, ashensor,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa  është e…

 • Banesa Rr. Xhevdet Doda - Lakrishte
  Ne Shitje

  Rr. Xhevdet Doda – Lakrishte91,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte kompleksi banesor Dukagjini Residence. Banesa është në katin e VIII – të, ka sipërfaqe prej 90.75m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo plus një wc, një ballkon, dy shpajza, ashensor,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa  është e…

 • Banesa Rr. UÇK – Qafa
  Ne Shitje

  Rr. UÇK – Qafa60,000

  Shitet banesa në lagjën Qafa. Banesa është në katin e shtatë, ka sipërfaqe prej 52.5m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon, kuzhinë ndaras nga salloni dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një shpajz, një ballkon, nxemje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…Banesa është  mobiluar…

 • Banesa Rr. Sadik Zeneli - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Sadik Zeneli – Dardania63,000

  Shitet banesa në lagjën Dardania afër Sh.F. Dardania. Banesa është në katin e III-të, ka sipërfaqe prej 50.46m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon, kuzhinë ndaras nga salloni dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një shpajz, një ballkon, nxemje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…Banesa është e pa mobiluar…

 • Banesa Rr. Rexhep Krasniqi - Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Rexhep Krasniqi – Kalabri (Emshir)57,000

  Shitet banesa në lagjën Kalabri (Emshir) kompleksi banesor EXDC. Banesa është në katin e VI – të, ka sipërfaqe prej 58m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…Banesa është e mobiluar në tërësi dhe posedon qertifikat…

 • Banesa Rr. Kadri Zeka – Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Kadri Zeka – Kalabri (Emshir)63,000

  Shitet banesa në lagjën Kalabri (Emshir) kompleksi banesor EXDC. Banesa është në katin e VI – të, ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa  është e mobiluar dhe si e tillë…

Translate »