Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Bekim Fehmiu - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Bekim Fehmiu – Lakrishte2,310 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Lakrishte në kompleksin afaristo banesor (ICON TOWER). Lokali është në katin e 16-të, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga një hapësira pune, dy banjo / wc,…Në lokal ka uje dhe rrymë 24h dhe ka një ambient pune  mjatë të mirë. Qmimi i qerasë është Neto dmth. pa Tvsh…

 • Lokale Rr. Xhevdet Doda - Lakrishte
  Me Qira

  Rr. Xhevdet Doda – Lakrishte2,512 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Lakrishte në kompleksin afaristo banesor (Dukagjini Center). Lokali është në katin përdhesë, që ka sipërfaqe prej 157m², dhe përbëhet nga një hapësira pune, një banjo / wc, një terace…Në lokal ka uje dhe rrymë 24h dhe ka një ambient pune  mjatë të mirë. Qmimi i qerasë është Neto dmth.…

 • Lokale Rr. Sylejman Vuçiterrna - Kalabria (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Sylejman Vuçiterrna – Kalabria (Emshir)1,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën e Kalabria (Emshir). Lokali është në katin përdhes që ka 200m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një banjo,…. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h dhe ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. …

 • Lokale ??????????
  Me Qira

  Rr. Vicianum – Arbëria (Dragodan)450 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Arbëria (Dragodan). Lokali është në katin përdhes që ka 50m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një banjo, …. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka klimatizim, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Shaqir Igrishta - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Shaqir Igrishta – Bregu i Diellit300 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Bregu i Diellit në kompleksin banesor (Dielli). Banesa është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 93m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon me kuzhinë dhe dy dhoma gjumi), një banjo, një wc, një ballkon…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h,… Banesa ka një ambient…

 • Lokale Rr. Malush Kosova – Lagjia e Spitalit
  Me Qira

  Rr. Malush Kosova – Lagjia e Spitalit1,100 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën e Spitalit. Lokali është në katin përdhes që ka 160m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një banjo, një terace, …. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Hyzri Talla – Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Hyzri Talla – Bregu i Diellit500 /muaj

  Lëshohet lokali (Zyrja) me qera në lagjën Bregu i Diellit. Lokali është në katin përdhes që ka 60m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një banjo, parking…. Lokali  ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë. Lokali ka ngrohje qendrore me Terkomos, ujë dhe rrymë 24h,…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera450 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën e Muhaxherëve (afë ambasadës Zvicërrane). Banesa është në katin e katërt, që ka sipërfaqe prej 85m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon me kuzhinë dhe dy dhoma gjumi), një banjo, një wc, një ballkon, një garazhë…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h,… Banesa ka një ambient…

Translate »