Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Fatime Sokoli - Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Fatime Sokoli – Kalabri (Emshir)350 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Kalabri (Emshir), kompleksi PRISHTINA STARS. Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 67m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…Banesa mobilohet nga ana e pronarit.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur102,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e IX-të, që ka sipërfaqe prej 88.54m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa pritet të përfundoj në fillim të vitit 2025.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera260 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në Fushë Kosovë afër British School, Kompleksi MODEL SLOVENIA 1. Banesa është në katine e IV-të, ka sipërfaqe prej 65m², dhe përbëhet nga një salloni me kuzhinë dhe trepezari, një dhomë gjumi, një banjo, klimatizim, një ballkon, lift, …Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur41,500

  Shitet banesa në Fushë Kosovë, në kompleksin banesor ,,Apollonia” që ka 67m2 (Fletë poseduese) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa është në katin e tetë, dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, ngrohje qëndrore. Banesa është tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!

 • Banesa Rr. 28 Nëntori - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. 28 Nëntori – Dardania150,000

  Shitet banesa ne lagjen Dardania qe ka 87m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa është në katin e tetë, dhe ka: një sallon, një kuzhinë dhe tryezari ndaras nga salloni, dy dhoma gjumi, një banjo, një wc, një ballkon, një shpajz, një garazhë, ngrohje qëndrore (me Termokos). Në ketë qmim përfshihet edhe garazha 18m2…

 • Banesa Rr. Ilaz Kodra - Dardania
  Me Qira

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania450 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Dardania. Banesa është në katin e tretë, që ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga  një sallon, një kuzhinë dhe tryezari ndaras nga salloni, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, …Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe e mobiluar…

 • Banesa Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit600 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Bregu i Diellit. Banesa është në katin përdhes e lartë, që ka sipërfaqe prej 110m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo, një toalet, dy ballkon, shpajz, oxhak/kamin, parking privat, oborr, …Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa…

 • Banesa Rr. Bedri Shala - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Bedri Shala – Bregu i Diellit110,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit, në kompleksin banesor (Panorama II). Banesa është në katin e XI-të, që ka sipërfaqe prej 91.42m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar…

Translate »