Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)91,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 75.76m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

 • Banesa Rr. Zagrebi - Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)80,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 65.84m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

 • Banesa Rr. Behar Begolli - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Behar Begolli – Veterrnik135,000

  Shitet banesa në  lagjën Veterrnik, në kompleksin banesor (PRIME CITY ). Banesa është në katin e III-të, që ka sipërfaqe prej 119.85m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të…

 • Banesa Rr. Bedri Shala - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Bedri Shala – Bregu i Diellit105,000

  Shitet banesa në  lagjën Bregu i Diellit, në kompleksin banesor (PANORAMA 2). Banesa është në katin e V-të, që ka sipërfaqe prej 92.71m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet…

 • Banesa Rr. Ahmet Krasniqi - Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Ahmet Krasniqi – Arbëri (Dragodan)67,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan). Banesa është në katin e V – të, ka sipërfaqe prej 51m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa  është e mobiluar!…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur50,000

  Shitet banesa në Fushë Kosovë, (me fletë poseduese) në kompleksin banesor (Chelsea Point). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 102m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si e…

 • Banesa Rr. Besim Sahatçiu - Lagja e Spitalit
  Ne Shitje

  Rr. Besim Sahatçiu – Lagja e Spitalit65,000

  Shitet banesa në lagjën e Spitalit, që është në kati e tetë dhe ka sipërfaqe prej 64m². Banesa përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar, dhe si e tillë edhe shitet…

 • Banesa Rr. Musa Tolaj - Lakrishte
  Ne Shitje

  Rr. Musa Tolaj – Lakrishte130,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte, në kompleksin banesor (Beni Dona – Donika II). Banesa është në katin e gjatëmbëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 101m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar, dhe si e tillë…

Translate »