Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera600 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër Bankes Qëndrore dhe Pallatit të rinisë që ka 82m2 (Neto). Zyra ka 4 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore, kati i dytë!…

 • Lokale Rr. Garibaldi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Garibaldi – Qendër600 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afer Hotel Grand, që ka 64m2 (Neto). Zyra ka 3 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore dhe është komplet e renovuar…

 • Lokale Rr. Muharrem Fejza - Lagja e Spitalit
  Me Qira

  Rr. Muharrem Fejza – Lagja e Spitalit2,000 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Mati I. Lokali është në  katin përdhes, që ka  400m², dhe përbëhet nga dy hapësira puna (315 dhe 85m²), tri  banjo / wc, ngrohje qëndrore, ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë,!…

 • Lokale I dhënë me qera
  Me Qira

  I dhënë me qera2,300 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në Aktash. Lokali është i ndarë në dy njesi pune, 200m2  Përdhes + 240m2 Podrum, një wc, nxemje qëndrore, 2 vend parkime….

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,500 /muaj

  Lëshohet lokali me qera ne qendër (te kafet e vogla). Lokali është i ndarë në dy njesi pune, 80m2 + 60m2 Podrum/kuzhinë, ka aircndition,  ventilim, alarm dhe nxemje qëndrore,150 m2 terace…. Lokali lëshohet komplet me inventar.

Translate »