Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera500 /muaj

  Lëshohet banesa (Lokali) me qera në lagjen Ulpiana. Banesa është në katin e I – rë, dhe ka dhomën e ditës me kuzhinë, dy dhoma gjumi, banjo, ballkon,  ngrohje qëndrore (Termokos) ,….Banesa ështe e renovuar  në tërsi , dhe ipet për afarizëm, zyre, (Sallon Ondulimi, me të gjitha paisjet) ejt..

 • Lokale Rr. Xheladin Hana - Mati I
  Me Qira

  Rr. Xheladin Hana – Mati I1,900 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjen Mati I (në objektin banesor Iliria Building). Lokali është 360m2 që ka katër hapësira (njësi), një sallë shumë te madhe, tri zyre të mobiluara, dy wc, teraca, nxemje qëndrore, ventilim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….Lokali është i përshtatshem edhe për qerdhe të fëmijve!..

 • Lokale Rr. Selami Pulaha - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Selami Pulaha – Ulpiana300 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në lagjen Ulpiana, që ka 60m2. Neto, dhe përbëhet prej tir njësive që ka një sallon me kuzhinë, dynjë banjo, dy ballkona, kati i përdhes!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera200 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në lagjen Ulpiana, që ka 35m2. Zyra ka 1 njësi, një wc, alarm, nxemje qëndrore, kati i dytë!…

 • Lokale Rr. Fehmi Agani - Qendër
  Me Qira

  Rr. Fehmi Agani – Qendër350 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër qendrës kafëve të vogla, që ka 55m2. Zyra ka 2 njësi, ka një banjo, një ballkona, kati i parë!…

 • Lokale Rr. Hajdar Dushi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Hajdar Dushi – Qendër550 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër qendrës së rexhistrimit të veturave, që ka 100m2. Zyra ka 4 njësi, ka dy banjo, një ballkona, alarm, nxemje qëndrore, ashensor, kati i tretë!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera350 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër TEB Bank, që ka 65m2 (Neto). Zyra ka 3 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore, kati i dytë!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,300 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në Qendër të qytetit, afër kino ABC. Lokali është në  dy hapësira, salla, kuzhina, teraca,  qe ka 70 m2,  2 wc, nxemje qëndrore, ventilim, klimatizim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….

Translate »